De Black Friday cumpăr de pe Dwyn Shop

Share

Acum, după ce cu greu am reuşit să ne cumpărăm casa mult visată, altă corvoadă s-a aşternut pe umerii noştri: trebuie mobilată, utilată şi pentru aceasta chiar vrem să găsim cele mai bune oferte de pe piaţă, să nu aruncăm cu banii, când cu ei aş putea face altceva, că atâtea sunt de făcut la casă nouă!

Dacă în ceea ce priveşte mobilierul am descurcat iţele încâlcite ale alegerii acestuia, având mega-norocul de a o achiziţiona de la cunoştinţele apropiate ale prietenilor noştri buni, Mihai şi Laura, aceştia stabilindu-se chiar luna trecută în Austria şi trebuind să se debaraseze de mobila cumparată acum niciun an, cu electrocasnicele, pe care neapărat le vreau noi şi moderne, nu am avut acelaşi destin fericit. Am căutat, atât în magazinele fizice, cât şi în cele online, dar reducerile (pentru că după acestea tânjesc) nu mi se par suficient de ademenitoare încât să mă convingă să cumpăr.

Preocupaţi fiind de amenajări şi alte utilări ale casei, timpul a trecut pe nesimţite şi iată-ne, nu-mi vine a crede, în preajma Black Friday-ului de anul acesta, care va începe în 18 noiembrie. Tocmai bine, îmi zic, pentru că voi găsi cu siguranţă un Smart TV care să umple golul bibliotecii din living sau maşina de spălat, frigiderul încăpător ori cuptorul care sa îmi uşureze viaţa în următorii ani.

Tot căutând magazinul online care să fie alegerea din care în 18 noiembrie, de Black Friday, să cumpăr cele trebuincioase casei, am dat de Dwyn.ro. Nu-mi este străin site-ul, căci anul trecut am cumpărat de aici imprimanta la o super-reducere. Mi-am zis să văd ce preţuri mai practică şi nu mică mi-a fost mirarea să descopăr că deja au reduceri substanţiale la produsele comercializate, deşi… Black Friday e la vreo săptămână distanţă. Aceasta înseamnă că aş putea să-mi cumpăr televizorul mult visat mai ieftin decât cu reducerea de 610 lei cât îi este aplicată acum…

Mă atrage acest televizor, Televizor LED Samsung 101 cm (40″) 40K5500, Full HD, Smart TV, WiFi, Ci+.

Dwyn

 

 

Dwyn Shop este un magazin online ce comercializează în momentul acesta mii de produse, acoperind o gamă largă a segmentelor IT, multimedia, entertaiment, gaming, telecomunicații și soluții de securitate, electrocasnice. Produsele comercializate de magazinul Dwyn.ro sunt noi, sigilate, originale și beneficiază de garanția specifică dată de către furnizorul, producătorul sau distribuitorul oficial (200 de branduri internaționale premium). Dacă nu sunteți  încântați de produsele primite, le puteți returna, fără a fi nevoie de vreo explicație, în termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Puteți opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Îmi place că Dwyn Shop asigură service post garanție la orice produs din ofertă, iar dacă produsul a fost achizitionat de la Dwyn beneficiem de jumătate din costul manoperei și constatarea gratuită; în plus, beneficiem și de extra-garanție la reparație.

Aşadar sunt pregătită să mă las surprinsă de promoţiile de Black Friday pe care Dwyn ni le pregăteşte. Vă invit şi pe voi să cumpăraţi de pe Dwyn Shop.

Comments

comments

Share

O părere la “De Black Friday cumpăr de pe Dwyn Shop

  1. official statement

    I simply want to tell you that I am newbie to blogs and absolutely savored this web-site. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly have really good posts. Kudos for sharing your blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *