Dental Praxis – clinica stomatologică ce v-o recomand

Facebookdistribuie

Am aflat o clinica stomatologica ai cărei medici sunt foarte apreciaţi de către pacienţii care îi calcă pragul. Aveam oroare de vreo extractie dentara ce ar putea să mi se aplice, aşa că mult timp am suportat cu stoicism durerile de dinţi ori măsele, doar-doar să evit întâlnirea cu stomatologul. Dar am trecut de faza aceasta prin descoperirea, cum spuneam, a Clinicii stomatologice Dental Praxis din Bucureşti, care prin profesionalism şi calitate a serviciilor oferite, m-a făcut să am dantura după care tânjeam de multă vreme.

dental praxis

 

Am ajuns la această clinică la îndemnul unei cititoare a blogului, care, citindu-mi gândurile mele aşternute într-un articol în care îmi vădeam frica pe care o am de cabinetele stomatologice, m-a îndrumat să caut informaţii pe internet, mai înâi, despre Clinica Dental Praxis, convingându-mă cu expunerea experienţei ei legată de acest loc. Aşa că am căutat pe internet… Şi am descoperit cum cabinetul stomatologic se află într-o locaţie mai mult decât accesibilă, lângă Maternitatea Giuleşti, în sectorul 6. Aşadar, foarte uşor de ajuns acolo!

dental

Am sunat să-mi fac programare, iar de la celălalt capăt al firului, vocea recepţionerei mi-a comunicat că de mine se va ocupa Dr. Tatiana Olteanu. Cu emoţie, m-am prezentat în ziua stabilită. Cum am intrat pe uşile clinicii, m-a impresionat plăcut însăşi sala de aşteptare, cald decorată, mai să nu-ţi dai seama că te afli la… dentist.

sala asteptareIar despre cabinete ce sa vă zic? Priviţi imaginea de mai jos! Face cât o mie de  cuvinte…

salaAmabilitatea şi profesionalismul cadrelor medicale, medic şi asistent, mi-au alungat frica de instrumentele lor de lucru. A fost nevoie aplicarea serviciilor de endodonţie în cazul meu (cu ocazia vizitării cabinetului stomatologic am aflat şi eu că aşa se numeşte, de fapt, ceea ce eu consideram “omorârea” nervului…). Nu m-a durut, aşa cum aş fi crezut.

Cele trei vizite ce le-am făcut cabinetului stomatologic Dental Praxis m-au scăpat de nişte dureri sâcâitoare şi, în plus, mi-au redat zâmbetul pe care ajunsesem, cumva, să nu-l mai etalez în plinătatea lui.

În ceea ce priveşte tarifele, acestea reflectă calitatea serviciilor a căror contravaloare o reprezintă şi nu sunt în niciun caz mai mari decât acelea practicate de  alte astfel de clinici. Dar oricine poate avea zâmbetul mult visat! Aceasta deoarece aveţi posibilitatea să plătiţi în 12 rate fără dobândă.

rate

 

Noroc cu cititoarea blogului meu, Maria! Dacă nu mi-ar fi recomandat această clinică, cu siguranţă că încă aş fi înghiţit şi acum medicamente care să-mi amorţească durerea de măsele, dacă nu cumva apăreau alte complicaţii.

La rândul meu, vă recomand şi eu vouă, cititorilor acestui articol, să păşiţi cu cea mai mare încredere pragul Dental Praxis.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

64 Comments on "Dental Praxis – clinica stomatologică ce v-o recomand"

Lasă un răspuns


Sort by:   newest | oldest | most voted
Guest
1 year 9 months ago

pentru o dantura frumoasa trebuie sa mergi la medicul stomatolog.,,odata la 6luni…:)

Guest
Monica
1 year 9 months ago

Extracţia dentară la timpul ei face minuni pt sănătatea gurii noastre

Guest
nicolae claudia
1 year 9 months ago

O clinica stomatologica foarte performanta..super

Guest
daniela
1 year 9 months ago

Sete o clinica stomatologica pe care as recomanda-o tuturor cunoscutilor chiar daca er fi vorba doar de o extractie dentara !

Guest
Elena Rauta
1 year 9 months ago

Pentru a avea o dantura sanatoasa si un zambet frumos, trebuie neaparat sa mergem la o clinica stomatologica .Pentru a repara dantura unde este nevoie si sa inlaturam prin extractie dentara ce nu se mai poate face apoi inlocuit.

Guest
1 year 9 months ago

Am auzit de Dental Praxis lucruri extrem de multumitoare; este o clinica stomatologica cu oameni profesionisti, al caror scop este acela de a readuce zambetul pe chipurile clientilor.

Guest
1 year 9 months ago

Cand te gandesti sa apelezi la un stomatolog speri sa gasesti in primul rand oameni care sa te primeasca,vorbeasca frumos, sa te atraga sa apelezi la serviciile oferite.Aici ,din descrierea oferita primesti asa ceva,inclusiv un ambiant placut si o aparatura de ultima generatie..chiar am nevoie de o interventie si as merge cu drag la o asemenea clinica.

Guest
1 year 9 months ago

Daca vrem sa avem o dantura sanatoasa si frumoasa atunci trebuie sa mergem cu incredere la stomatolog

Guest
1 year 9 months ago

O extractie dentara devine simpla daca apelezi la specialistii dintr-o clinica dentara de renume si in care cel mai important e sa nu miroase a dentist, doar asa mergi cu drag si fara teama

Guest
Iancu Luminita
1 year 9 months ago

In fiecare primavara imi fac un control absolut necesar pentru o durata cat mai lunga a danturii mele la o clinica stomatologica.

wpDiscuz