Dental Praxis – clinica stomatologică ce v-o recomand

Share

Am aflat o clinica stomatologica ai cărei medici sunt foarte apreciaţi de către pacienţii care îi calcă pragul. Aveam oroare de vreo extractie dentara ce ar putea să mi se aplice, aşa că mult timp am suportat cu stoicism durerile de dinţi ori măsele, doar-doar să evit întâlnirea cu stomatologul. Dar am trecut de faza aceasta prin descoperirea, cum spuneam, a Clinicii stomatologice Dental Praxis din Bucureşti, care prin profesionalism şi calitate a serviciilor oferite, m-a făcut să am dantura după care tânjeam de multă vreme.

dental praxis

 

Am ajuns la această clinică la îndemnul unei cititoare a blogului, care, citindu-mi gândurile mele aşternute într-un articol în care îmi vădeam frica pe care o am de cabinetele stomatologice, m-a îndrumat să caut informaţii pe internet, mai înâi, despre Clinica Dental Praxis, convingându-mă cu expunerea experienţei ei legată de acest loc. Aşa că am căutat pe internet… Şi am descoperit cum cabinetul stomatologic se află într-o locaţie mai mult decât accesibilă, lângă Maternitatea Giuleşti, în sectorul 6. Aşadar, foarte uşor de ajuns acolo!

dental

Am sunat să-mi fac programare, iar de la celălalt capăt al firului, vocea recepţionerei mi-a comunicat că de mine se va ocupa Dr. Tatiana Olteanu. Cu emoţie, m-am prezentat în ziua stabilită. Cum am intrat pe uşile clinicii, m-a impresionat plăcut însăşi sala de aşteptare, cald decorată, mai să nu-ţi dai seama că te afli la… dentist.

sala asteptareIar despre cabinete ce sa vă zic? Priviţi imaginea de mai jos! Face cât o mie de  cuvinte…

salaAmabilitatea şi profesionalismul cadrelor medicale, medic şi asistent, mi-au alungat frica de instrumentele lor de lucru. A fost nevoie aplicarea serviciilor de endodonţie în cazul meu (cu ocazia vizitării cabinetului stomatologic am aflat şi eu că aşa se numeşte, de fapt, ceea ce eu consideram „omorârea” nervului…). Nu m-a durut, aşa cum aş fi crezut.

Cele trei vizite ce le-am făcut cabinetului stomatologic Dental Praxis m-au scăpat de nişte dureri sâcâitoare şi, în plus, mi-au redat zâmbetul pe care ajunsesem, cumva, să nu-l mai etalez în plinătatea lui.

În ceea ce priveşte tarifele, acestea reflectă calitatea serviciilor a căror contravaloare o reprezintă şi nu sunt în niciun caz mai mari decât acelea practicate de  alte astfel de clinici. Dar oricine poate avea zâmbetul mult visat! Aceasta deoarece aveţi posibilitatea să plătiţi în 12 rate fără dobândă.

rate

 

Noroc cu cititoarea blogului meu, Maria! Dacă nu mi-ar fi recomandat această clinică, cu siguranţă că încă aş fi înghiţit şi acum medicamente care să-mi amorţească durerea de măsele, dacă nu cumva apăreau alte complicaţii.

La rândul meu, vă recomand şi eu vouă, cititorilor acestui articol, să păşiţi cu cea mai mare încredere pragul Dental Praxis.

 

 

Comments

comments

Share

65 de păreri la “Dental Praxis – clinica stomatologică ce v-o recomand

 1. check this link right here now

  I simply want to tell you that I’m very new to blogs and certainly liked this blog site. Likely I’m likely to bookmark your website . You actually come with outstanding writings. Cheers for sharing with us your blog site.

 2. Monica

  Extracţia dentară la timpul ei face minuni pt sănătatea gurii noastre

 3. daniela

  Sete o clinica stomatologica pe care as recomanda-o tuturor cunoscutilor chiar daca er fi vorba doar de o extractie dentara !

 4. Elena Rauta

  Pentru a avea o dantura sanatoasa si un zambet frumos, trebuie neaparat sa mergem la o clinica stomatologica .Pentru a repara dantura unde este nevoie si sa inlaturam prin extractie dentara ce nu se mai poate face apoi inlocuit.

 5. dianaantesofi

  Am auzit de Dental Praxis lucruri extrem de multumitoare; este o clinica stomatologica cu oameni profesionisti, al caror scop este acela de a readuce zambetul pe chipurile clientilor.

 6. Madalina Copilu

  Cand te gandesti sa apelezi la un stomatolog speri sa gasesti in primul rand oameni care sa te primeasca,vorbeasca frumos, sa te atraga sa apelezi la serviciile oferite.Aici ,din descrierea oferita primesti asa ceva,inclusiv un ambiant placut si o aparatura de ultima generatie..chiar am nevoie de o interventie si as merge cu drag la o asemenea clinica.

 7. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Claudia Hossu, multumesc pentru aprecierea articolului meu. Am scris despre aceasta clinica stomatologica din dorinta de a comunica si altora ca pot ajunge aici cu cea mai mare incredere, fara teama sau suspiciuni. Eu sunt foarte multumita.

 8. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Mirela Ivanciu, sunt de acord cu dumneavoastra. La clinica stomatologica pe care am prezentat-o in articol am gasit medici foarte buni, profesionisti, care dau valoare meseriei pe care o fac.

 9. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Ioana Oana COana, asa este, este una dintre cele mai bune clinici din tara. Serviciile oferite de clinica stomatologica Dental Praxis sunt unele de exceptie. Eu sunt tare multumita de atentia pe care medicul care s-a ocupat de mine mi-a aratat-o. Iar calitatea lucrarii chiar este super.

 10. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Miha si Adi, ma bucur ca articolul meu v-a convins. Asa sa faceti, sa mergeti la clinica stomatologica Dental Praxis si va veti convinge de calitatea serviciilor oferite de medicii de acolo.

 11. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Cabulca Madalina, nu vi s-ar fi intamplat asta, sunt sigura, daca mergeati la clinica stomatologica Dental Praxis. Va sfatuiesc sa va faceti o programare, va veti convinge singura de cele relatate de mine in cadrul articolului.

 12. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @simona, ai dreptate! Intr-adevar, Dental Praxis este o clinica stomatologica foarte buna, apreciata mult de catre pacientii ei pentru serviciile oferite. Medicii sunt foarte draguti, apropiati de pacienti, dar, in primul rand, sunt niste profesionisti.

 13. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Dana Lazea, de extractia dentara imi era mie cel mai mult teama. Ma refer la urmarile pe care le are aceasta… Durere, apoi necesitatea unui implant dentar. Din fericire, nu s-a ajuns la pierderea dintelui in cazul meu, dar nici mult nu mai era daca nu mergeam la Dental Praxis.

 14. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Maria, multumesc pentru apreciere! Da, medicii acestei clinici stomatologice sunt unii de exceptie, o spun din proprie experienta. Iar spatiul medical, cabinetele sunt in asa fel amenajate ca nu realizeze ca te afli la … dentist.

 15. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Iancu Luminita, sunteti un exemplu de urmat! Asa este corect, ca toata lumea, macar de doua ori pe an, sa mearga intr-o clinica stomatologica, chiar si fara a avea probleme cu dantura. Asa se evita vreo extractie dentara, atat de nedorita de oricine.

 16. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Ana Maria Secara, mare dreptate ai! De aceea nu calcam in vreo clinica stomatologica, pentru ca ma respingea mirosul puternic de clor, acela specific cabinetelor dentare. La Dental Praxis nu se pune problema de asa ceva! 🙂

 17. Ana Maria Secara

  O extractie dentara devine simpla daca apelezi la specialistii dintr-o clinica dentara de renume si in care cel mai important e sa nu miroase a dentist, doar asa mergi cu drag si fara teama

 18. Iancu Luminita

  In fiecare primavara imi fac un control absolut necesar pentru o durata cat mai lunga a danturii mele la o clinica stomatologica.

 19. Maria

  Am înțeles ca este o clinică cu medici extraordinari! un articol bine argumentat multumim!

 20. Dana Lazea

  Clinica stomatologica trebuie in primul rand sa fie condusa de adevarati proesionisti astfel incat o extractie dentara sa fie mai usor de suportat.

 21. Cabulca Madalina

  Astazi am fost la clinica stomatologica pentru a-mi rezolva problema la masea si am fost nevoita sa ma intorc acasa la cat de aglomerat era.Este o clinica buna si multi oameni mai din toate partile vin la aceasta clinica.

 22. Mirela Ivanciu

  Clinica stomatologica trebuie sa aibe profesionisti. Au aparut foarte multe cabinete stomatologice dar din pacate nu toate au si profesionisti in medicina dentara, sau mai bine zis experienta. Extractii dentare poti face la orice cabinet dar lucrarile complicate nu.

 23. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Ivan Janeta Da, asa este! Clinica stomatologica, o data bine aleasa, frica de dentist dispare, nu mai reprezinta o problema. Iar extractia dentara, necesara fiind, nu trebuie sa reprezinte decat un mijloc de a ne recapata zambetul; ii urmeaza un implant si totul e ca nou!

 24. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Plopan Va doresc succes in gasirea unei clinici stomatologice bune, de la care sa obtineti rezultatele cele mai bune. De ce nu mergeti la Dental Praxis, desre care am scris eu in articol?

 25. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Luiza Luiza Bravo! Ma bucur ca te-am convins. Nu lasa sa treaca timpul. mergi cat mai repede la clinica stomatologica. Singurul meu regret legat de aceasta experienta este acela ca nu am mers mult mai inainte la medic. N-as fi avut parte de acea frustrare ce ma macina la gandul danturii mele imperfecte… Asa ca te sfatuiesc sa mergi cat mai repede. Nu-ti fie frica! Nu doare deloc. Ia sa mergi la Dental Praxis! Eu sunt tare multumita de ei, de medicii de acolo si de serviciile stomatologice. De fiecare data am iesit din clinica lor… cu zambetul pe buze. La propriu!

 26. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @Cojan Ioana Brandusa Unde veti merge? E bine ca, de exemplu, clinica stomatologica Dental Praxis ofera posibilitatea achitarii in 12 rate fara dobanda a valorii serviciilor stomatologice pe care le primiti in cabinetele stomatologice proprii. Asa ca e pacat sa nu facem aceasta investitie in propriul zambet cand ni se ofera asemenea oferta de nerefuzat!

 27. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @neculai tasha Va recomand Dental Praxis din Bucuresti. Clinica stomatologica de care va spun este una dotata cu aparatura medicala de ultima generatie, iar medicii sunt foarte apreciati de catre pacientii lor.

 28. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  @gherghely maria Cand e vorba de starea de bine, trebuie sa lasam deoparte temerile si sa ne luam inimsa in dinti:), mergand la clinica stomatologica. Ce frica mi-era inainte! Conteaza mult ambientul si medicii…

 29. neculai tasha

  O clinica stomatologica foarte performanta.multumim pt recomandare.vom tine cont de cele prezentate

 30. gherghely maria

  recunosc, mie mi-e cam frica de extractiile dentare, dar am citit ca aceasta clinica stomatologica este deosebit de moderna si cu oameni priceput, asa ca ar trebui sa mai scap din frica asta

 31. Rodica Raluka

  Si eu am nevoie de o extracție dentară dar îmi este un pic teama 🙂
  Este foarte important sa găsesti o clinică stomatologică care sa iti inspire încredere!!

 32. Hacman Mariana

  Pentru a fi siguri ca avem o dantura sanatoasa este recomandat sa mergem macar o data pe luna la o,, Clinica stomatologica” si astfel vom scapa si de ,,extractiile dentare”, asa ca ..mai bine prevenim decat sa tratam!Pasiti fara teama!

 33. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  Se pare ca eu am gasit clinica stomatologica pe care am cautat-o mult timp. Nu as renunta pentru nimic la serviciile oferite si la profesionalismul medicilor ei.

 34. Ungureanu Lidia

  Primul lucru care ma intereseaza cand pasesc intr’o clinica stomatologica este igiena. Felicitari, Dental Praxis pentru profesionalism!

 35. Adriana-Florina Stancu Autor articol

  Aveti mare dreptate in aceasta privinta. Curatenia dintr-o clinica stomatologica este foarte importanta. Dar la Dental Praxis nu este cazul sa ne facem griji. Am cea mai mare incredere. Se lucreaza numai cu instrumente sterile.

 36. daniela ionela

  In ziua de astazi este foarte greu sa mai gasesti o clunica stonalogica de incredere cu personal bine pregatit, mai ales cand este vorba de o extractie dentara

 37. Luiza Luiza

  Pare o clinica stomatologica cu angajati profesionisti, cu aparatura specializata si cu prima ocazie am sa vin la voi

 38. Nicoleta Nico

  Cel mai teama imi este de posibilele infectii pe care le poti contracta de la un cabinet stomatologic. Este foarte important sa fie de incredere personalul respectiv, sa stii ca au realizat asepsia corespunzator.

 39. Plopan

  Dacă aveți probleme va recomand cu încredere aceasta clinica profesională. Cu greu găsim o clinica in care sa fim in siguranța.

 40. Ivan Janeta

  Este important sa gasesti o clinica stomatologica cu medici profesionisti , si eu am avut de facut o extractie si am taraganit-o mult timp pentru ca numai cand aud de stomatolog imi este foarte frica datr am intalnit oameni deosebiti care m-au facut sa am incredere .

 41. Croitoru Elena

  Este imortant sa cunosti o clinica stomatologica unde sa gasesti profesionisti care sa te multumeasca .

 42. PAUN LOREDANA

  Aveti o clinica stomatologica la cel mai inalt nivel , dotarile sunt super , mi-ar placea sa imi pun dantura la punct la dumneavoastra .

 43. PAUN DORIN PETRU

  Este important sa gasesti o clinica dentara unde iti poti trata dantura la standarde inalte , cu angajati foarte profesionisti .

 44. Elisabeta

  Daca n-ati viztat inca o clinica stomatologica este timpul sa o faceti! Orice intarziere duce,inevitabil, la cel putin o extractie dentara!
  Si durere, multa durere…

 45. danielapredescu

  Dental Praxis – este o clinica stomatologică specializata cu medici profesionisti ,care iti asigura servicii de inalta calitate,aparatura de ultima generatie si preturi accesibile.va recomand cu incredere si caldura clinica stomatologica Dental Praxis,nu veti fi dezamagit de serviciile oferite ,iar costurile sunt justificate de calitate .

 46. Cati Orasanu

  Pare o clinica stomatologica serioasa. Am avut o experienta …dureroasa in vara anului 2013, cand am apelat la serviciile unei clinici din orasul unde locuiesc.Extractii dentare …cu dalta si ciocan…cate o ora, cu anestezii, cusaturi…hm….am renuntat sa mai merg.. abia ma hotarasem sa rezolv aceasta problema. Dantura este foarte importanta pentru mine, insa de atunci nu am mai avut curaj sa merg.

 47. Rodica Paula Caval

  Am înțeles ca este o clinică cu medici extraordinari! Cu prima ocazie voi merge la tratament aici!

 48. Iacob Elena

  Of…chiar aveam nevoie de o recomandare la o astfel de clinica stomatologica…mai ales acum , cand am atatea probleme cu dantura, fiind in perioada de dupa nastere. Intotdeauna este binevenita o parere a cuiva care a avut de a face cu un astfel de loc…nu mai stai sa cauti si sa tot cauti un stomatolog bun atunci cand primesti o astfel de recomandare din partea cuiva!

 49. Mina Hermina

  este important sa gasesti o clinica stomatologica cu medici profesionisti care sa te ajute si sa te sfatuiasca in problemele pe care le poti avea cu dantura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *