Ești gravidă? Cumpără de pe StarShinerS!

Share

starshiners

 

Dacă vă numărați acum printre femeile gravide sau dacă ați trecut prin fericita perioadă de purtare a copilului vostru în pântece, cu siguranță că-mi cunoașteți sentimentul de neputință ce mă încearcă de vreo lună încoace, dimineață de dimineață, când proptită în fața sifonierului, cu greu îmi aleg hainele să plec către serviciu. Cele șase luni de sarcină au adus cu ele numere în plus la haine. Salopetele ce le port aproape zilnic au devenit agasante privirii mele, mai ales că nu se potrivesc cu nimic stilului meu vestimentar, acela office, impus de mediul profesional în care activez. În această perioadă este foarte dificil de ales hainele în care să te simți cu adevărat bine.

Scăparea mea de salopetele largi a fost sfatul unei cititoare a blogului, care, citind comentariul lăsat de mine unui articol, comentariu în care îmi exprimam, ca și mai sus, dificultatea pe care o întâmpin în a-mi alege hainele care să mă reprezinte în această perioadă, mi-a sugerat să caut pe internet magazinul StarShinerS. M-a convins cu însăși experiența ei de cumpărare din acest magazin online, scriindu-mi despre cum a reușit ea să-și realizeze ținute complete cumpărând de acolo.

Nu a trebuit să-mi dea mai multe detalii, căci, împinsă de curiozitate, dar mai mult de necesitatea de a-mi achiziționa hainele cu care să ies în lume, am intrat pe site-ul StarShinerS, unde, într-adevăr, în cadrul categoriei Haine – Haine pentru gravide am descoperit că există piese de vestimentație atent selecționate pentru a da gravidei feminitatea pe care oricum o emană. Gata cu sacii-salopetă! I-am dosit în cel mai îndepărtat ungher al dulapului și locul le-a fost luat de haine din care mi-am alcătuit o ținută completă de gravidă bucuroasă că burtica-i poartă fericirea, nu colăceii de kilograme în plus.

Prima pe lista de cumpărături a fost rochia. Rochia căreia i-am dus atât timp lipsa… Numită sugestiv „Attention”, rochia atrage priviri datorită imprimeului cu inimioare, purtătoarea acesteia chiar fiind capabilă de nemărginită iubire, de vreme ce trupu-i a devenit pentru un timp sălaș unei noi inimi adevărate.

rochie123

 

Rochia, pe vremea pe care iarna o imprimă mediului ambiant, trebuie acoperită de un palton călduros. Prevăzut cu fermoare laterale, acest palton este de ajutor pe tot parcursul gravidității, dacă aceasta coincide cu anotimpul rece. În ultimul trimestru de sarcină fermoarele se desfac, iar lejeritatea hainei va veni mână în mână cu calitatea și cu frumusețea croiului.

palton

 

Nu mă puteam lipsi de achiziționarea din site-ul StarShinerS a unor cizme comode, cool și elegante în același timp. Cizme Mexton chiar nu am văzut pe vreun site și acest aspect m-a bucurat pentru că mi-a fost oferită ocazia acum să-mi cumpăr încălțări cu adevărat de calitate. Sunt versatile, potrivite a fi încălțate în diverse împrejurări, fie la serviciu, la shopping ori la plimbare prin parc.

cizme mexton

 

Țiuta mea este completă: rochie, palton, cizme… Și este una ideală, dar… reală.

Cu siguranță că StarShinerS îmi va fi de acum înainte locul de unde mă voi îmbrăca. Branduri recunoscute pentru calitatea pieselor vestimentare s-au întâlnit, pe unele dintre ele găsindu-le exclusiv doar aici. Costul livrării oriunde în Uniunea Europeană este unul mic, este probabil singurul magazin online de haine din România care ofera clientelor sale retur gratuit. Așadar avantajele oferite clienților se țin lanț, ceea ce este un plus pentru dorința voastră de a vă comanda.

 

 

Comments

comments

Share

3 păreri la “Ești gravidă? Cumpără de pe StarShinerS!

  1. additional info

    I just want to tell you that I am just beginner to blogs and actually liked your blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with excellent well written articles. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *