Ajutor în bucătărie – Robot de bucătărie

Share

De mică am avut o atracție către a sta în bucătărie, alături de bunica mea, la început pentru a o ajuta, iar mai apoi să-i și învăț secretele gătitului, ale bunătăților ce iar și iar ne „îmbătau” simțurile cu savoarea și aroma lor.

Bunica gătea într-un mod tradițional cu desăvârșire. Arsenalul ei de oale ori tigăi și tuciuri din fontă i-au fost de ajutor multe decenii. Mi le-a lăsat moștenire și încă le folosesc și eu și sunt o norocoasă că le am, nu mai găsești, cât ai căuta, vase  din tuci de calitate, cum se faceau odată!

Cum timpul este atât de prețios în secolul în care mi-a fost dat să trăiesc, împărțindu-mă între serviciu, familie, dar și alte activități în care sunt implicată, cu greu, am observat, îmi fac timp să gătesc. Deh, bunica nu trebuia să meargă la facultate în tinerețile ei… De multe ori cumpăram alimente preparate de-a gata ori semipreparate. Mi-am dat seama la un moment dat că nu-i bine ce fac, așa că am zis să găsesc o soluție, un ajutor în bucătărie care să mă ajute să prepar mâncăruri sănătoase, dar care să nu mă țină în bucătărie prea mult timp.

Și… am găsit acest robot de bucătărie de la Philips! Achiziționându-l cu o reducere de 40% a prețului inițial, zic că am făcut o afacere bună. Sunt foarte încântată de el.

robotSă vă scriu câte ceva despre caracteristicile lui, așa cum sunt prezentate ele în site-ul din care l-am achiziționat:

Spre deosebire de robotii de bucatarie mai ieftini, robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara. Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor.

Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri!

Urmatoarele accesorii sunt incluse si pot fi spalate in masina de spalat vase: un instrument special pentru a amesteca si framanta aluat si coca. Un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor. Diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie. Vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente. Un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza. O rasnita pentru a macina de exemplu boabe de cafea.

Încă este la reducere! Dați click pe imaginea de mai sus a robotului și veți găsi mai multe informații despre acesta.

Vă tentează, nu vă tentează achiziționarea acestui robot de bucătărie?

 

Comments

comments

Share

O părere la “Ajutor în bucătărie – Robot de bucătărie

  1. hop over to this website

    I just want to say I am just newbie to blogs and seriously loved you’re blog site. Likely I’m going to bookmark your website . You surely come with perfect posts. Regards for revealing your webpage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *