Participa la o noua campanie BuzzStore! Primesti gratuit produse pentru slabit!

Share

gerlinea

Participa la o noua campanie BuzzStore! Primesti gratuit produse pentru slabit!

O noua campanie marca BuzzStore!!! De data aceasta le sunt oferite spre testare 100 de pachete acelora care pana in 19 iulie se inscriu pentru a fi selectati in campania de testare Gerlinea.
Faceti-va cont de Buzz-er aici: http://buzzers.ro/invite/0c90132ea2f463392d0343e720534472, apoi completati chestionarul Gerlinea pe care il veti gasi pe site la categoria Campanii.
Periodic sunt organizate campanii de testare de produse (s-au incheiat campanii precum: pentru Philips – unde am primit un aspirator in valare de 1100 lei, Persil, Cocolino, Bergenbier, School – de la care am primit si eu pila electronica cu cristale de diamant, Vodafone – n-am fost selectata aici, dar aceia care au fost mai norocosi, 150 de persoane, au primit sa testeze smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime!).
Dupa ce sunteti selectati intr-o campanie de testare, veti primi produsul acasa, prin curier rapid, si apoi, timp de cca o luna sau chiar mai putin aveti de indeplinit niste activitati de impartasire, de prezentare a experientei voastre de utilizare a produsului… Astfel, va trebui, de exemplu, sa postati pe Facebook maxim trei postari in care sa vorbiti despre produs, sa faceti un review pe un site de comercializare a produsului, cum ar fi Emag etc….
Asadar, inscrieti-va: http://buzzers.ro/invite/0c90132ea2f463392d0343e720534472 !

Despre Gerlinea:

Daca vrei sa scapi de cateva kilograme recent acumulate, inlocuieste timp de 2 saptamani 2 mese pe zi cu batoanele sau shake-urile dietetice Gerlinea – inlocuitor de masa pentru controlul greutatii aprobat de Agentia Europeana de Siguranta Alimentului, consumand alimente cu continut caloric redus la celelalte mese.

Atunci cand esti grabit/a, evita sa sa sari peste mese, este unul dintre principalii factori ce duce la acumularea kilogramelor in plus sau a problemelor de sanatate. Inlocuieste masa cu doua batoane Gerlinea, echilibrate in nutrienti, cu numai cca 230kcal/masa

Ai mancat prea mult intr-una din zile? Urmeaza sa participi la o masa imbelsugata? Adopta pentru cateva zile o dieta de 1600kcal/zi, inlocuind una din mesele principale cu batoanele sau shake-urile Gerlinea.

nutri

Comments

comments

Share

O părere la “Participa la o noua campanie BuzzStore! Primesti gratuit produse pentru slabit!

  1. important link

    I simply want to say I am just newbie to blogging and honestly loved your blog. More than likely I’m likely to bookmark your site . You definitely come with impressive posts. Thanks for revealing your web page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *