Promoție nouă la Sheinside

Share

Sheinside vine cu o nouă promoție atractivă, care pe multe dintre doamnele și domnișoarele dornice de a-și completa garderoba, cu siguranță că le va încânta. Astfel, din 10 februarie până în 17, la comenzile mai mari de 50 de dolari beneficiați de o reducere de 30% a valorii comenzii. Tentant, așa-i? Cu riscul de a mă repeta, trebuie să vă reamintesc că transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Odată plasată comanda, aceasta vă va ajunge în cca două-trei săptămâni.

Eu voi comanda două piese vestimentare. În sfârșit! De mult timp mă bate gândul să iau măcar o singură bluză sau o fustiță din site, dar m-am dat mereu înapoi, neștiind precis cu ce calitate a produselor am de-a face, prețul fiind foarte mic. Dar sunt hotărâtă acum, mai ales că reducerea aceasta mă împinge pur și simplu să pun în coșul virtual, uitați ce:

bluza dantela     fusta floral

Bluza, White Long Sleeve Hollow Floral Crochet Blouse, costă 17 $, iar fusta, Black Vintage Floral Pleated Skirt, 23,67 $. Asadar, 40,67 $, la care mai adaug cerceii aceștia:

tranda

 

 

 

 

 

Cerceii, White Glaze Gold Diamond Rose Stud Earrings, au prețul de 10, 33 $.

 

 

 

Așadar costul total al comenzii mele este de 51 $, am introdul în câmpul special codul „your30” și s-a aplicat reducerea de 30%, astfel că voi plăti doar 35,70 $ pe toate cele de mai sus, adică cca 140 de lei. Super!

HOLD YOUR BREATH!

SURPRISE 1 ! Feb/10–Feb/17

START FROM $3.99

Ends:Feb.17!

Abia aștept să le primesc! Vă promit solemn că voi reveni cu mai multe detalii privind aspectul lor fizic, despre calitatea lor. Prețurile sunt, într-adevăr, unele foarte mici și am reale emoții legate de raportul calitate-preț. Sper ca balanța să fie una care să mă mulțumească, să încline muuuuult către calitate.

Vouă vă plac produsele Sheinside? V-a atras ceva atenția în mod special? Cum vi se par prețurile? Ați plasat până acum vreo comandă?

Aștept comentarii de la voi… 🙂 Numai bine vă doresc.

Comments

comments

Share