Învăţăcel la Fitness Educational School…

Facebookdistribuie

logo fitness         Nu mică mi-a fost mirarea când am dat de Paul, colegul meu de liceu, în clubul de fitness la care m-am înscris şi eu, deh, după sărbătorile îndestulate care tocmai au lăsat loc de mai multă atenţie acordată menţinerii unei stări de bine pe plan fizic, dar şi psihic şi, până la urma urmelor, social. Doamnele şi domnişoarele cu siguranţă că înţeleg ce vreau să spun… Dar să revin la Paul. Surpriza revederii a fost întrecută cu prisosinţă de faptul că un timp va trebui să fac ce-mi spune el, dacă vreau să-mi fie bine. Nu mi-a trecut vreodată prin cap că voi fi eleva unui fost coleg al meu. Cum-necum, Paul este antrenorul meu de fitness.

Şi eu sunt profesoară în învătământul preuniversitar de stat românesc, iar remuneraţia pe care o primeşte Paul contra serviciilor prestate de el, mai că-mi dă avânt să-mi dau demisia. Glumesc acum, dar niciodată nu se ştie, mai ales acum, că m-am înscris şi eu la cursurile acreditate de… antrenor de fitness, desfăşurate la Fitness Educational School, aceleaşi pe care actualul meu antrenor le-a parcurs pentru a-şi începe cariera de succes. Peste cinci luni va începe lucrul în Italia. “Passion for a Healty Life”, moto-ul şcolii de fitness pe care a urmat-o, l-a ajutat, pare-se. E şi pasiunea lui de-o viaţă, de mic…

Şi dacă tot v-am pomenit de Fitness Educational School, să vă spun mai multe despre această şcoală. Este o instituţie ce desfăşoară cursuri şi workshop-uri recunoscute internaţional, funcţionând în patru oraşe din România: Bucureşti, Oradea, Baia-Mare şi Cluj. Cum locuiesc în Piteşti, am ales Bucureştiul pentru a urma cursul de instructor fitness & personal trainer. Pe lângă acesta, şcoala de fitness mai organizează în Bucureşti şi cursuri de instructor aerobic – fitness, tehnician nutriţionist şi formator. Diplomele obţinute au acreditare de la Ministerul Muncii şi cel al Învăţământului, cu recunoaştere în toate ţările membre ale Uniunii Europene, la care se mai adaugă alte peste 70 de ţări ale lumii. Migraţia muncii în afara hotarelor este masivă, o ştim, datorită discrepanţei nivelului de salarizare practicat la noi, acasă, şi în alte ţări occidentale, să zicem. Să fii instructor de fitness în Occident nu-i puţin… Paul este norocos că în iunie va fi instructor în Italia.

Fitness Education School organizează începând cu 17 ianuarie 2015 un nou curs de instructor de fitness, la care voi participa şi eu, cum vă spuneam. Pentru că am achitat taxa de participare până în 10 ianuarie am economisit 200 de lei. Încă nu este târziu, se fac înscrieri! Sunaţi la numărul de telefon 0747.227.878.

 

curs fitness

Comments

comments

Leave a Reply

1 Comment on "Învăţăcel la Fitness Educational School…"

Lasă un răspuns


Sort by:   newest | oldest | most voted
Guest
2 years 10 months ago

I just want to mention I am new to blogs and truly liked this web site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You actually come with beneficial articles and reviews. Cheers for revealing your web site.

wpDiscuz